Κεντρικό Εξεταστικό Κέντρο

Γενικός αντιπρόσωπος της Rockschool στην Ελλάδα: Σπύρος Μάζης

 

Ώρες Λειτουργίας :

Δευτέρα - Παρασκευή: 13:30 - 22:00

Σάββατο : 9:30 - 18:00

 

Διεύθυνση:

Κηφισίας 189, Μαρούσι

 

Τηλέφωνο:

210 80 22 878

210 80 55 507

Φόρμα επικοινωνίας

Εγγραφή στο Newsletter

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Στο Rockschool Greece σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, και με αφορμή του νέου κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR) θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο τα διαχειριζόμαστε:

Το Rockschool Greece συλλέγει, επεξεργάζεται, αποθηκεύει και χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα που του παρέχετε, κατά τα προβλεπόμενα στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό ΕΕ 2016/679 (GDPR) και τη σχετική νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και μόνο για τους άνω ρητά αναφερόμενους σκοπούς.

·      Εγγυόμαστε την ασφαλή αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων.

·      Τα προσωπικά σας δεδομένα στο Rockschool Greece  δεν πρόκειται ποτέ να διατεθούν σε τρίτους για διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς.

·      Η εγγραφή σας στο newsletter του Rockschool Greece  αφορά αποκλειστικά και μόνο στη λήψη των ηλεκτρονικών μας ενημερώσεων (newsletter).

·      Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να μας ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων (e-mail, ονοματεπώνυμο, κτλ) από τη βάση δεδομένων μας, αίτημα που θα ικανοποιήσουμε αμέσως

 Το Rockschool Greece δεν στέλνει SPAM e-mail παρά μόνο όταν το κρίνει σημαντικό.  Με γνώμονα αυτό ο μέγιστος αριθμός e-mail που μπορείτε να λαμβάνετε ανά έτος ανέρχεται στα 5 (Πέντε).

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.